interton logo

BEMUTATJUK A CLF LIGHTING LEGÚJABB ROBOTLÁMPÁJÁT, A POSEIDON BEAM-ET

A CLF Lighting Frankfurtban, a Prolight + Sound kiállításon mutatta be az új Poseidon Beam névre keresztelt robotlámpát, ami IP66 védettséggel rendelkezik!

A lámpa technikai tudása a mai színpadi elvárásoknak megfelelően került kialakításra. A 440 Wattos HRI fényforrás a jól kiszámított lencserendszeren keresztül kimagasló fényerőt biztosít, még nagy távolságban is. Például, 1,8 fokos nyitással 80 méteres távolságon 7500 Lux fényerő mérhető, mindez egy 2,7 méter sugarú körben. A lámpa CMY színkeveréssel és színtárcsával is rendelkezik. IP66 védettségi szintje a nagyobb víznyomás és a por ellen is védelmet biztosít. Az erős alumínium ház megvédi a mechanikai behatásoktól. Zárt hűtőrendszerét intelligens hőmérsékletszabályozással látták el. A lámpa aljára behajtható akasztókampók is felszerelésre kerültek, növelve ezzel a gyors telepítési lehetőséget. Prizmája lehet 8-as, vagy 16-os, gobó tárcsáján pedig 11 gobó valamint 3 animációs gobó található.

A lámpa hamarosan elérhető az INTERTON Group kínálatában.

Kérdés esetén kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.