interton logo

BEMUTATJUK A HEIL SOUND PR 77D MIKROFONT

A Heil Sound büszkén mutatta be a PR 77D-t, amely egy erősen irányított, nagyméretű membránnal, szélessávú átvitellel és vintage megjelenéssel rendelkező mikrofon. Podcast, broadcast, hangrögzítés és élő színpadi alkalmazásokhoz ajánlott.

Külsejét tekintve az 50-es és 60-as évek népszerű RCA mikrofonjainak vonalvezetését hordozza. A kardioid kialakításnak köszönhetően tengelyen kívül 40dB-es csillapítással rendelkezik. A PR 77D a PR77 frissített változata.

A Heil Sound PR 77D egy kétállású kapcsolóval van ellátva, amely lehetővé teszi a legjobb karakterisztika beállítását a beszéd és zene számára. Az egyik állásba kapcsolva 120Hz-nél -6dB-es csillapítást eredményez, ami a beszéd célú felhasználás számára ideális, a másik állásba kapcsolva pedig teljes szélessávú átvitelt eredményez (60Hz – 16kHz).

A mikrofon specifikációja az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://heilsound.com/wp-content/uploads/2018/01/Heil_PR_77D_microphone-IB.pdf

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.