interton logo

BATTISTI RAGYOGÁSÁT KEVERTÉK A YAMAHA RIVAGE PM7 DIGITÁLIS KEVERŐPULTTAL

Lucio Battisti Olaszország egyik legkedveltebb énekese és dalszerzője volt. Halálának 20. évfordulója alkalmából került megrendezésre a Battisti emlékkoncert, ahol a Yamaha RIVAGE PM7 keverőpultnak is fontos szerep jutott.

Ezen a koncerten debütált az új Yamaha RIVAGE PM7-es keverőpult. Michele De Simone a koncert FoH hangmérnöke már a keverőpult megérkezése és meghallgatása előtt tisztában volt azzal, hogy a PM7-es egy nagyszerű keverő, ám élő körülmények között meghallgatva a pultot azt is elmondta, hogy a PM7 az ideális eszköz ehhez a produkcióhoz.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0606_10_battisti.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.