interton logo

BALOGH GÉZA AZ INTERTON GROUP ÜGYVEZETŐJE AZ ISE-RŐL!

Milyen élményeid voltak Hollandiában?
Az Eurotruss nagyon dinamikusan fejlődő, céltudatos cég, nem véletlenül kezd meghatározó szereplőjévé válni világszerte a színpadtechnikai iparnak. Komplex megoldásokat kínálnak, a komplett színpadfedésektől, a mobil színpad rendszereken át, a színpadtechnikai kiegészítők legszélesebb választékáig. Nagyon jó „család” az Eurotruss disztribútori hálózata is.
Maga a kiállítás, az ISE is, hasonlóképpen fejlődik az Eurotruss-hoz: folyamatosan rekordot döntenek - minden szempontból. A rendszerintegrációs piac kiemelkedő, talán legjobb kiállítása és rendezvénye ez, mivel a kiállításon túl, szakmai továbbképzéseket, workshopokat, előadásokat is tartanak.
Nagy élmény volt az InAVation Award dinner is, amely egy Oscar gála jellegű, színvonalas rendezvény, ahol egyébként partnerünk, a d&b audiotechnik díjat is nyert!
És persze voltak, vannak élményeim, amelyekről még nem beszélhetek…


Milyen találkozóid voltak?
Sorolom: Eurotruss, QSC, Expromo, Yamaha, Taiden, TOA, Community, High End Systems, d&b audiotechnik, Crestron, Ampetronic, LG, Samsung, Vestel.

Hogyan tudod értékelni a tapasztalatokat?
Nagyon gyorsan és egyre szerteágazóbban fejlődik az AV technológia. Komoly szakember-háttér kell a teljes paletta nyomon követésére, de megéri, mert zseniális rendszereket, megoldásokat lehet építeni, ami a közösségteremtést és a mindennapi élet egyszerűsítését szolgálja.

Az INTERTON Group szempontjából?
Igazolva látom, hogy azok a cégek érnek el sikereket, akik műszaki oldalról közelítik meg a problémákat és erős szakmai hátterük van és nem marketing vagy egyéb előnyökből próbálnak sikert kovácsolni. A komplexitás és a széles portfólió szintén előny, mert az egyes megoldások, termékek önmagunkban nem sokat érnek, manapság a rendszerré való összeépítés, azaz rendszerintegráció az, ami egésszé forrasztja az egyes AV elemeket!

Fotó: https://www.facebook.com/integratedsystemseuroperendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.