interton logo

BALOGH GÉZA, AZ INTERTON GROUP EGYIK TULAJDONOSA NYILATKOZIK AZ IDEI BUDAPEST MUSIC EXPO KIÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

2018. október 5-7. között a Hungexpo területén kerül megrendezésre a 13. Budapest Music Expo kiállítás. Az INTERTON Group idén is a kiállítók között lesz (G140 stand), ezzel kapcsolatban kérdeztük Balogh Gézát, az INTERTON Group egyik tulajdonosát.

- Milyen újdonságok lesznek idén a standon?
Rengeteg nagy volumenű újdonsággal készülünk a kiállításra. Az egyik legnagyobb szenzáció kétségkívül a Yamaha legújabb digitális keverőpultja, a RIVAGE PM7 lesz. A hang részen maradva, az érdeklődők megtekinthetik a d&b audiotechnik line array rendszereinek legújabb és egyben legnagyobb családját, a GSL szériát. Fénytechnika fronton a High End Systems új csúcslámpáját, a SolaFrame 3000-et mutatjuk be, illetve a nemrég rangos díjat nyert SolaFrame 750-et. Egy másik általunk forgalmazott fénytechnikai gyártó, a CLF Lighting termékeiből is állítunk ki bőven újdonságot. Ilyen lesz a HERA LED-es PAR lámpa, a BEAM 6 LED-es robotlámpa, az AORUN mozgófejes lámpa, az EF SMOKE 1500-as füstgép és a HAZE I hazer. Az Eurotruss új színpadeleme szintén látható lesz standunkon. Egyik legkedveltebb általunk forgalmazott márka, a QSC is tartogat meglepetéseket, de ez legyen a standunk meglepetése.

- Képes-e a technológia megújulni és újdonságokat nyújtani a szakmabelieknek?
Ez nem is kérdés. Az audiovizuális technológiák olyan ütemben fejlődnek, hogy szinte havonta lehetne újdonságokat bemutatni a közönségnek és a szakmának. Nyilván a hangszerek világában ez a fejlődés nem ilyen gyors, de a hangtechnikában, fénytechnikában, vizuáltechnikai eszközöknél, egyszóval a rendezvénytechnika területen igen, ami szintén a Budapest Music Expo tematikái közé tartozik, így idén is bőven tartogat újdonságokat a Budapest Music Expo a látogatóknak.

- Most Balogh Gézát, mint HANOSZ (Hangszeresek Országos Szövetsége) elnököt kérdezzük, hogy a Budapest Music Expo hogyan illeszkedik a külföldi kiállítások közé?
Regionális szinten teljes mértékben megállja a helyét a hasonló jellegű kiállítások között, sőt látogatók számában egyértelműen a legnagyobb kiállítás a Budapest Music Expo. Köszönhetően a hazai szakma és a HANOSZ tagság összefogásának, kitartó munkájának, a Budapest Music Expo-t idén 13. alkalommal rendezzük meg, miközben más országokban előfordult hogy pár év után nem tudták folytatni a rendezvényt.
Az idén egyébként szándékosan háttérbe szorítottuk a Budapest Music Expo fesztivál jellegét, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a szakmai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre, azaz a konferencia jellegre, ezzel is erősítve a Budapest Music Expo szakmaiságát, stabil alapjait.

- Milyen programokkal készül idén az INTERTON Group a kiállításra?
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel két programunkat is megismételjük. Az egyik a „Kérdezd a Punnany Massif Hangtechnikusát!”, melynek keretében Krokavecz Tamással, a zenekar hangtechnikusával értekezhetnek az érdeklődők és keverhetnek a Yamaha RIVAGE PM7 keverőpulton. A Luminex bemutatókat szintén újra megtartjuk, így az érdeklődők a gyakorlatban ismerkedhetnek meg a belga gyártó AV eszközeivel.

- Miért érdemes ellátogatni az INTERTON Group standjára?
Azt gondolom, az újdonságok sora önmagáért beszél, ám ezenkívül is van ok bőven. Több eszközünk gyakorlatban is kipróbálható lesz a standon, a hostesseinkél különböző általunk szervezett ingyenes oktatásokra regisztrálhatnak az érdeklődők, illetve az ilyenkor elmaradhatatlan, mindkét fél számára hasznos szakmai párbeszédek is megfizethetetlen értékkel bírnak.
 

Várunk minden érdeklődőt a standunkon!
Bővebben a kiállításról: http://budapestmusicexpo.hu/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.