interton logo

BALOGH GÉZÁT, AZ INTERTON GROUP ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJÁT KÉRDEZTÜK AZ IDEI BUDAPEST MUSIC EXPO KIÁLLÍTÁSRÓL

Az interjúból megtudhatja, milyen újdonsággal készül az INTERTON Group a hamarosan megrendezésre kerülő Budapest Music Expo kiállításra.

Idén 11. alkalommal állít ki az INTERTON Group a Budapest Music Expo kiállításon. Hogyan képes a cégcsoprot évről évre újat nyújtani a látogatóknak?

A zenei világ és a rendezvénytechnika technológiai szempontból elképesztően gyorsan fejlődik, különösen a digitális technikának és az informatikának köszönhetően. Emiatt "könnyű" dolgunk van, mert minden évben rengeteg újdonság jelenik meg a piacon. Ráadásul számos olyan gyártót (pl. d&b audiotechnik, Yamaha, QSC, Heil Sound, Luminex, Luxibel, Eurotruss, Nivtec, IDEA Pro Audio, High End Systems, CLF Lighting, Auvitran) képviselünk itthon, melyek termékei a zenészektől kezdve, a DJ-ken át, a rendezvenytechnikai szolgáltatókig sok mindenkit érdekelnek. Így minél több, illetve szélesebb a kínálat, annál egyszerűbb újdonságot mutatni.

Milyen programokkal készül idén az INTERTON Group a kiállításra?

Az idei kiállításon több, általunk képviselt gyártó termékeinek mélyebb megismerésére tartunk bemutatókat. Így lesz szombaton négy QSC TouchMix keverő bemutató Sajó Tamás (Music Sajó Hangszerbolt) előadásában, minden nap Krokavecz Tamás, a Punnany Massif hangtechnikusa segítségével keverhetnek az érdeklődők egy nagykoncertet a Yamaha CL3 digitális keverőpultján, illetve a belga Luminex eszközein keresztül megbizonyosodhatnak a látogatók, hogy az AV-ben az informatika megkerülhetlenné vált.


Milyen újdonságok lesznek idén a standon?

Rengeteg újdonsággal készülünk erre az eseményre. A Kiállításon debütál az INTERTON Group új, legfrissebb képviselete a Luxibel, melynek ez év szeptemberétől forgalmazzuk eszközeit Magyarországon. A Luxibel a világítástechnika területén jó minőség mellett alacsony árszínvonalú termékeket gyárt. Termékeik közt megtaláljuk a mozgófejes lámpákat, LED-es stroboszkópokat, ledparokat, blindereket, valamint LED bar egységeket, melyek akár egysoros 6-os, 12-es egységek, akár 5x5-ös elrendezésűek is lehetnek. További újdonságként lehet a standunkon megtekinteni a CLF holland, főleg fénytechnikai eszközöket gyártó cég lámpáit és szállító koffereit.
A QSC nagy sikerű K sorozat következő generációja a K.2 szintén megtekinthető lesz, amely világszerte rendkívül sikeresen debütált.
Meggyőződhetnek arról a látogatók, hogy a QSC Touchmix 3.0 firmware mennyire forradalmi, hiszen a nagyformátumú keverők funkcionális szintjére emeli a kisméretű TouchMix-8 és 16 keverőket.
Megtapasztalhatják a látogatók, hogy a Luminex eszközei a fénytechnikai vezérlést és az informatikát mennyire egyszerűen kezelhetővé teszik, miközben teljesen új lehetőségeket nyitnak az audiovizuális rendszerek számára.
S végül, de nem utolsó sorban Eurotruss színpadelem akcióval és a kiállítás hetében nemzetközileg is debütáló emelővel is találkozhatnak standunkon a Budapest Music Expo-n.


Mit vár az INTERTON Group az idei kiállítástól?

Szeretnénk bemutatni, hogy ha kell egyszerű, de igény esetén komplex berendezéseket és rendszereket tudunk adni a felhasználóknak, valamint megismerhetik, hogy hol tart jelenleg a technika, mindezt úgy, hogy nem csak megnézni, hanem kipróbálni is lehet a kiállított eszközöket. Kollegáink pedig szívesen válaszolnak a standunkon bármely felmerülő kérdésre.

Az INTERTON Group standját keresse a  G39 standhelyen!

Bővebb információ a Budapest Music Expo kiállításról:
http://www.budapestmusicexpo.com/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.