interton logo

AZ ÚTTÖRŐ YAMAHA TF SOROZAT RACK KIVITELBEN

Amióta az első Yamaha digitális keverőpult kiadásra került 1987-ben, a vállalat vezető szerepet tölt be a digitális keverőpultok innovációjában. Kis méretű események, csarnokok, nagyméretű kültéri koncertek, stúdió munkák és egyszerűbb installációk számára a Yamaha átfogó termékskálát kínál, amely világszerte elismert hangminőséget, felhasználhatóságot és megbízhatóságot nyújt.

A TF sorozat 2015-ben megjelent digitális keverőpultjai TouchFlow Operation™ szolgáltatásra épülnek, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy példátlan sebességgel és szabadsággal reagáljon a zenére és a színpadi előadóra, a kifinomultság új szintjére emelve az élő hangosítást. A TouchFlow Operation™ kezelőfelülete érintőképernyőre lett optimalizálva, amely tapasztaltabb hangmérnökök és újoncok számára egyaránt könnyebben elérhetővé teszi az ideális hangzás elérését. A visszatölthető D-PRE™ előerősítők hangminősége a legkifinomultabb profik füleit is kielégítik, míg a fejlett élő felvételi lehetőségek és az I/O rack-ekkel való zökkenőmentes működés teszik ezt a kompakt digitális keverőpultot kitűnő választássá számos felhasználási területen.
 
Az új TF-RACK egy kompakt rack-be építhető változata a TF sorozatnak, amely ugyanazt a teljesítményt és úttörő kezelhetőséget nyújtja. Ez a helytakarékos modell számos felhasználó számára hozzáférhető, a kezdőktől a sokat látott hangmérnökökig. A TF-RACK verhetetlen választás, ha zökkenőmentes, intuitív beállításra és működésre van szükség korlátozott helyigénnyel.

Bővebb információ:
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.