interton logo

AZ IVS VONALSUGÁRZÓRÓL

Az IVS hiperkardioid vonalsugárzó jelenleg az audiovizuális világ egyik leghatékonyabb, kategória-teremtő eszköze.

Az IVS vonalsugárzó - speciális kialakításának és szabadalom alatt álló műszaki tartalmának köszönhetően - optimális beszédérthetőséget biztosít a kemény, hangvisszaverő burkolatokkal (víz, csempe, beton, üveg, stb.) kialakított, akusztikailag problémás, visszhangos terekben (uszodák, nagy térfogatú csarnokok, repterek, templomok, előadótermek).

Az IVS Vonalsugárzó az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású terméke, magyar szabadalom és magyar termék, így mindannyian joggal lehetünk büszkék rá.

Az IVS termékvideó erre a linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/oZFGeewIcys

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat:

Fleischer Zoltán
INTERTON Group - Rendszer értékesítő
Telefon: +36 30 689 3196
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.