interton logo

AZ INTERTON GROUP NEMZETKÖZI PARTNERHÁLÓZATÁRÓL

Az INTERTON Group a világ meghatározó, kulcsfontosságú audiovizuális gyártóinak magyarországi kizárólagos képviseletét és ennek keretében, országos viszonteladói hálózatának támogatásával, hang-, fény-, színpad-, vizuál-, vezérléstechnikai és digitális tartalomszolgáltató termékeik importját, nagykereskedelmét, disztribúcióját és a képviselt márkák szakszerviz szolgáltatását végzi.

Az INTERTON Group az általa forgalmazott termékekhez teljes körű műszaki háttértámogatást, kiválasztási és alkalmazhatósági szaktanácsadást biztosít.

A videó erre a linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/8At1NSMex0U

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.