interton logo

AZ INTERTON GROUP IS KIÁLLÍT A SCENI-TECH-EN!

A SCENI-TECH 2016 SzínházTechnikai kiállítás és a SZÍNHÁZTECHNIKAI FÓRUM 2016 nemzetközi konferencia május 18-19. között kerül megrendezésre Budapesten, a Dürer Rendezvényházban.


Az első hazai Sceni-Tech kiállításra 2004-ben került sor a Miskolci Nemzeti Színházban, azóta a rendezvény minden év tavaszán megrendezésre kerül. A Színháztechnikai Fórum most még szélesebb szakmai kört szólít meg: idén külföldi színház-technológiai szakember és színházépítész is előadást tart majd a rendezvényen.

Az INTERTON Group kiállítóként vesz részt a rendezvényen, ahol bemutatjuk a Yamaha digitális keverőpultokat (TF, QL és CL sorozat), illetve a High End Systems lámpáit (SHAPESHIFTER, SolaSpot Pro 1500) és fénypultjait (Road Hog 4, HedgeHog 4 és Full Boar 4).

Bővebb információért keressék kollégánkat.

Bogár István
INTERTON Group – Marketing menedzser
Telefon: +36 30 689 3198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.