interton logo

AZ INTERTON GROUP IS KIÁLLÍT A BERLINI INNOTRANS-ON!

Az INTERTON Group, az IT.DOT Kft és a ProMONTEL zRt közösen állít ki a berlini InnoTrans kiállításon. Példaértékű és egyedülálló a magyar piacon az az összefogás, amely a fenti cégek különálló megoldásait az elmúlt évek projektjei során összekovácsolta és egységes, integrált rendszerré tette.

Összefoglaló néven korszerű, integrált utastájékoztató információs rendszereknek nevezzük a közös munka gyümölcsét.

Az INTERTON Group részéről a hangvezérlő központok hardver és szoftveres kialakítása és a saját fejlesztésű IVS vonalsugárzóink biztosítják a tisztán érthető hangzást az állomásokon és megállóhelyeken. Szintén egy magyar cég, a Schauer Hungária Kft nagy megbízhatóságú hangos és vizuális vezérlő berendezése is látható lesz a standon, amely mint karmester vezényli a rendszer különböző elemeit annak érdekében, hogy a pontos és korrekt információ mindig időben eljusson az utazó közönséghez. Az IT.DOT Kft Infopix néven forgalmazott vizuális kijelzői szorosan illeszkednek a fenti rendszerekhez. Mind beltéri, mind kültéri használatra tervezett LED, LCD és TFT monitorai innovatív és úttörő megoldásokat felvonultatva látják el az utasok tájékoztatását. A pro MONTEL zRt évek óta meghatározó vállalata a közösségi közlekedési piacnak: a távközlési és biztosítóberendezési projektek fő és alvállalkozójaként számos sikeres projektet bonyolított le az elmúlt évtizedekben. A speciális célterületnek számító kötöttpályás (Metro, HÉV, MÁV) fém és fényerű kábelezés területének szakértői, rengeteg tapasztalattal és sikeres projekttel a hátuk mögött.

Az InnoTrans vasútijármű- és közlekedéstechnikai kiállítás kétévente kerül megrendezésre Berlinben. Idén 2016. szeptember 20-23. között látogatható a rendezvény. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tudjon meg többet a kiállításról: http://www.innotrans.de/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.