interton logo

AZ INTERTON GROUP IDÉN IS KIÁLLÍTOTT A SCENI-TECH KIÁLLÍTÁSON

2017. május 17-18-án került megrendezésre a Sceni-Tech 2017 kiállítás a Dürer Rendezvényközpontban. Az INTERTON Group standján több újdonsággal is találkozhattak az érdeklődők.

Magyarországon itt debütált a világviszonylatban is szenzációnak számító High End Systems SolaTheatre lámpája. Ez a nagy teljesítményű LED-es lámpa kifejezetten színházak és egyéb olyan produkciók számára ajánlott, ahol a halk működés kiemelten fontos. Mivel a SolaTheatre lámpában nincsen ventilátor, így rendkívül alacsony zajszinttel rendelkezik. Standunkon megtekinthető és kipróbálható volt még a SolaWash Pro 2000 lámpa is. Mindkét lámpát a High End Systems HedgeHog 4 pultjával vezéreltük.

Szintén a Sceni-Tech kiállításon mutatkozott be az INTERTON Group legújabb képviselete, a holland CLF LIGHTING is, mely magas minőségű fénytechnikai eszközöket gyárt, főként az élő szórakoztatóipari események, a színházak, illetve a televíziós és üzleti rendezvények piacára. A kiállításon az ARES kül- és beltéri nagy fényerejű wash derítőt tekinthették meg a látogatók. Ehhez a lámpához az INTERTON Group-nál most vonzó áron juthatnak hozzá az érdeklődők.

Természetesen a hang rész sem hiányozhatott a standunkról: a Yamaha QL1 digitális keverőpultot tesztelhették az érdeklődők. A kiállított termékek hálózaton keresztüli kommunikációját a – szintén az INTERTON Group által forgalmazott - belga Luminex eszközeivel biztosítottuk.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.