interton logo

AZ INTERTON GROUP BEMUTATJA: YAMAHA RIVAGE PM10

Az INTERTON Group a múlt hónapban nagy sikerrel mutatta be Magyarországon a YAMAHA TF pultot. A pult óriási érdeklődésre számíthat a szakma részéről, hiszen képességei és ára alapján a piac legjobb ajánlatai között van.


Az INTERTON Group 2015. november 3-án a Yamaha legnagyobb pultját, a RIVAGE PM10-et mutatja be a magyar közönségnek.

A pult bemutatására az INTERTON Egyetem egyik önálló eseményeként kerül sor, 2015. november 3-án 15.00 órától, a GROUPAMA Arénában.

A rendezvény előadói a Yamaha Music Europe mérnökei Ruben van der Goor, Robert Jurik, valamint az INTERTON Group részéről Horváth Zoltán és Fekete Gábor lesznek.

A pulttal kapcsolatos elméleti előadást gyakorlati bemutató követi és a feltett kérdésekre a Yamaha Music mérnökei válaszolnak.

Bővebb információk: www.intertongroup.com

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ: www.intertongroup.com/regisztracio

Személyes kapcsolat: 
Bogár István
INTERTON Group - Koordinátor
Telefon: +36 30 689 3198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.