interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN TÖNKRETESZÜNK NÉHÁNY HANGSZÓRÓT AZÉRT, HOGY NEKED NE KELLJEN

2017. november 8-9-én az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem, ahol többek között Bak Sebestyén tart majd előadást „Hogyan tegyünk tönkre egy hangszórót pár egyszerű lépésben?” címmel. Az előadás alatt valóban tönkreteszünk majd néhány hangszórót, mindezt azért, hogy bemutassuk, milyen tényezők vezetnek egy hangszóró leégéséhez, meghibásodásához.

Az előadás keretein belül bemutatjuk, hogy egy hangszóró milyen valós körülmények között megy tönkre, továbbá elmagyarázzuk, hogy miért is történik mindez, milyen értékeknek kell megfelelniük egy hangosító rendszernek az optimális működés érdekében. Előfordult már, hogy leégett egy hangszóród? Soha nem történt még veled ilyen, de nem is szeretnéd? Akkor ez az előadás Neked szól!

Kattints az alábbi linkre és tekintsd meg a további előadások listáját:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Bővebb információért keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.