interton logo

AZ INTERTON EGYETEM 2015 ELŐADÓIT KÉRDEZTÜK…

Horváth Zoltán, főmérnök INTERTON Group


Miről szól majd az előadásod?

A beszédérthetőségről!
 

Lényege?


A megfelelő beszédérthetőség biztosítása komoly kihívást jelent nehéz épületakusztikai körülmények esetén. Az előadás a beszédérthetőséget befolyásoló főbb tényezőket veszi sorra és javaslatot ad javításának lehetőségeire. A megfelelő beszédérthetőség megvalósítása komoly részét jelenti a nagy közösségi terek hangosítási feladatainak. A nagy létszámú résztvevőt, látogatót befogadó létesítmények esetén különösen fontos a mindenkihez eljutó érthető szóbeli tájékoztatás.

 
Kik számára lesz hasznos az, ami az előadásban elhangzik?

Az elektroakusztikai tervezés területén kezdő lépéseiket megtevőknek segít eligazodni a beszédérthetőség összetett világában.

 
Ez az INTERTON Group egyik legfontosabb területe is…

Munkánk során mindig nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő beszédérthetőség biztosítására. Ez néha egyszerű feladat, de esetenként összetett tervezési feladatot jelent.


Horváth Zoltán előadása „Hogyan lesz a beszéd érthető (vagy érthetetlen...)” címmel november 4-én 10 óra 10 perctől lesz hallható az INTERTON Egyetemen!

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.