interton logo

AZ ABSOLUTE MUSIC A QSC K10-ET VÁLASZTOTTA!

Az Absolute Music - az egyik legnevesebb brit hangszerkereskedő lánc - nemrég nyitott egy 34,000 m2-es zenei komplexumot - a zenészek nagy örömére.

A létesítményben helyet kapott 10 próbaterem, 5 gyakorló terem, egy zenei felvételekre alkalmas stúdió és egy kávézó is. Az üzletlánc azért hozta létre ezt a fantasztikus létesítményt, mert eddig nem volt olyan helyszín, ahol az ügyfeleknek lehetőségük lett volna próbálni és hangfelvételeket készíteni. Mivel az Absolute Music küldetésének tartja a megfelelő környezet és minőség biztosítását, a legnívósabb hangszerek mellé a QSC K10 hangsugárzókat választották. "A QSC K10 hangminősége csodálatos. Azt gondolom, ezek a tökéletes  hangsugárzók a próbatermek számára" mondta Andy Legg, értékesítési igazgató.
S hogy azokról se feledkezzenek meg, akik letették már névjegyüket a zenében, a termek elnevezésükben adóznak a hírességek előtt: így van többek között Hendrix és Cobain terem is.

Még a témáról:
http://wwwdev.qsc.com/news-events/news/detail/absolute-musics-studios-warms-up-with-qsc-k-series-loudspeakers/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.