interton logo

AMPETRONIC VILÁGÚJDONSÁG! LOOPWORKS MEASURE

Az INTERTON Group partnere az Amptetronic bejelentette a Loopworks Measure piacra lépését!


A Loopworks Measure úttörő iOS alkalmazás, kombinálva egy nagyon fejlett önkalibráló vevővel, melyek együtt az elérhető legpontosabb, dedikált, teljes körű indukciós hurok (Hearing Loop) mérő- és tesztelő eszközt garantálják!

Az Ampetronic a 2014-es InfoComm-on mutatta be először a Loopworks koncepciót és a mérő app prototípusát, a Loopworks Measure bevezetésére pedig a 2015-ös InfoComm-on került sor.

A Loopworks Measure alkalmazást és vevőt támogatja a Loopworks online adatbázis és jelentéskészítő eszköz, ami automatizálja az adatgyűjtés folyamatát, a tanúsítványkészítést, vagy vizsgálati jelentéseket. A felhasználóknak közvetlen hozzáférést ad a hurokszakértők támogatásához. A Loopworks Measure egyesíti a kiváló értéket a magas teljesítményű méréssel, és segítségével könnyedén létrehozható egy új, teljes körű indukciós hurok (Hearing Loop) mérési rendszer.

A Loopworks Measure kifinomult teszt- és mérési platform hurok rendszerek telepítésénél és/vagy üzembe helyezésénél, illetve rendkívül költséghatékony eszköz rendszeres monitorozáshoz és karbantartáshoz, helyszíni üzemeltetőknek vagy karbantartó cégeknek.

Alistair Knight, az Ampetronic marketing menedzsere hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bevezethetjük új, teljes körű mérőrendszerünket, amin nagyon keményen dolgoztunk a Loopworks koncepció 2014-es bemutatása óta, hogy piacra vihessük. Sok fejlesztés és módosítás történt az alkalmazáson, amióta először bemutattuk. Fantasztikusak voltak az első visszajelzések azoktól, akik találkoztak a Loopworks Measure megoldással.”

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat:

Fleischer Zoltán
INTERTON Group - Rendszer értékesítő
Telefon: +36 30 689 3196
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.