interton logo

AZ ALL-IN-SERVICE TULAJDONOSÁT KÉRDEZTÜK A QSC-RŐL

Az All-In-Service installálta számos hazai szórakozóhely hangtechnikai rendszerét. A legtöbb esetben a QSC-re esett a választásuk.


Az egyik QSC-vel telepített helyszínen, a Hello Baby Bárban kérdeztük Csizmazia Attilát, az All-In-Service Kft. tulajdonosát arról, miért a QSC-t választották a legtöbb általuk telepített szórakozóhely hangjaként.

A videóriport az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://youtu.be/FqNYx06MHCg

Bővebb információkért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.