interton logo

AKUSZTIKAI SZAKMAI NAP 2015

2015. május 22-én, pénteken 9 órától kerül megrendezésre az Optikai, Akusztikai, Film- és Színháztechnikai Tudományos Egyesület (OPAKFI) szervezésében az idei Akusztikai Szakmai Nap 2015.

 

Az esemény idei témája a Magyar Rádió 80 éves 6. stúdiója. Az egész napos program keretében szakmai előadásokat tekinthetnek meg az érdeklődők a stúdiótechnikáról és a hangfelvétel technikájáról.


A rendezvényen - az előadássorozattal párhuzamosan zajló szakmai kiállításon - az INTERTON Group kiállítóként lesz jelen és bemutatjuk az INTERTON Group saját szabadalmát, az IVS-t.
Az IVS hiperkardioid vonalsugárzó jelenleg az audiovizuális világ egyik leghatékonyabb, kategória-teremtő eszköze.


Az IVS vonalsugárzó - speciális kialakításának és szabadalom alatt álló műszaki tartalmának köszönhetően - optimális beszédérthetőséget biztosít a kemény, hangvisszaverő burkolatokkal (víz, csempe, beton, üveg, stb.) kialakított, akusztikailag problémás, visszhangos terekben (uszodák, nagy térfogatú csarnokok, repterek, templomok, előadótermek).


Kollégánk a szakmai nap teljes ideje alatt, minden felmerülő kérdésre készséggel válaszol.


Helyszín:
Szent István Király zeneművészeti Szakközépiskola
Időpont: 2015. május 22. 9.00 - 14.00

Részletes program és regisztráció: http://akszaknap.opakfi.hu

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.