interton logo

AZ AB LIGHT SOLASPOT PRO CMY LED LÁMPÁKKAL VILÁGÍTOTT MEG EGY LITVÁNIAI PALOTÁT A DIABÉTESZ VILÁGNAP ALKALMÁBÓL

November 10-én, Diabétesz Világnapját tartották szerte a világon, hogy felhívják a figyelmet erre a betegségre. A 2016-os év témája az 'Eyes On Diabetes" volt. A világnap alkalmából a Litván AB Light világította meg az Oginskio Kastélyt és birtokot.

A hatalmas palotára vetített gyönyörű képekhez csak nyolc High End Systems SolaSpot Pro CMY LED lámpára volt szükség. A világítás tervezője Arvydas Buinauskas volt, ő maga választotta ki a szükséges eszközöket is. A célja az volt, hogy más színben is megmutathassa az embereknek ezt a gyönyörű palotát.

"Az épület lefedéséhez szükséges távolság és terület számítása után végül csak nyolc SolaSpot lámpára volt szükség. A lámpákat 50m-re helyeztük el az épülettől, és az eszközöket 6m-re tettük le egymástól. Már évek óta használunk egyéni gobokkal szerelt SolaSpot lámpákat. Itt a lámpák fő feladata az összhatás megteremtése volt az épületen. Mi végül a már meglévő goboinkat használtuk, aminek designja tökéletesen illeszkedett az épülethez. Azt szeretem a legjobban a SolaSpot Pro CMY LED-es lámpákban, hogy nagy teljesítményűek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a képek tisztán és erőteljesen látszódjanak egyaránt a szabadban, és zárt helyeken is."

Tudjon meg többet:
https://www.highend.com/high-end-news/ab-light-uses-solaspot-pro-cmy-led-to-illuminate-world-diabetes-day

A fotót Paulius Varonenka készítette.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.