interton logo

A YAMAHA RIVAGE PM10 VOLT SVÁJC LEGNAGYOBB ZENEI FESZTIVÁLJÁNAK SZTÁRJA

A 2016-os év során a Yamaha zászlóshajója, a RIVAGE PM10 digitális keverőpult egyre több eseményen és turnén volt jelen, lehetőséget adva a hangmérnököknek, hogy jobban megismerkedhessenek ezzel a korszerű rendszerrel.

Ez év július végén a svájci Hyperson SA rentál vállalat jóvoltából volt hallható a Paléó fesztiválon, Nyon-ban, Svájc legnagyobb zenei fesztiválján.
A Paléo fesztiválon 5 fő színpad található, amelyek különböző zenei stílust képviselő előadóknak adnak otthont. A Hyperson SA CL5 keverőpultokat biztosított front- és monitor hangosításhoz a Le Détour színpadon és PM1D-t monitor pozícióban a The Dome-ban. Az esemény igazi csillaga azonban kétségtelenül a RIVAGE PM10 volt, amely frontkeverőként szerepelt a 15 000 férőhelyes Le Arches színpadon.

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0831_10_paleo_festival.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.