interton logo

A VI. INTERTON EGYETEMEN BESZÉLÜNK A COB ÉS MCOB LED-EK LEGFONTOSABB JELLEMZŐIRŐL

2017. november 8-9-én az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem, ahol többek között Matola István tart majd előadást „COB vagy neMCOB: az itt a kérdés” címmel. Jelenkorunk LED technikája jelentősen különbözik attól, amit még a 2000-es évek környékén használtak. Az előadáson a LED tokozások és a LED teljesítmények változásainak nézünk kicsit utána.

Az előadáson többek között szó lesz a COB, és az MCOB LED-ek felépítéséről működéséről, előnyeiről és hátrányairól. Kicsit a jövőbe is betekintünk majd, hová és meddig tarthat a LED-hullám.

Kattints az alábbi linkre és tekintsd meg a további előadások listáját:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Bővebb információért keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.