interton logo

A MUSE ÉS A D&B NAGY TALÁLKOZÁSA

Nem ez az első találkozás, hisz az angliai szupercsapat régóta használja koncertjein a d&b rendszereit. A tavaly is megrendezett berlini Lollapalooza Fesztiválnak sok fellépő sztárja között a Muse volt az egyik, így nem érte őket meglepetésként, hogy a hangosítással megbízott TSA EG. d&b rendszert használt a feladathoz.


Viszont ez volt az első alkalom, ahol az új ArrayProcessing  eljárást élőben ki tudták próbálni. A fő rendszert d&b audiotechnik J hangsugárzók, a delay rendszert V és Y hangsugárzók alkották, hisz a közönség legtávolabbi része több, mint 110 méterre volt a színpadtól. "Természetesen ismerem a d&b rendszereket, hisz rendszeresen használjuk őket koncertjeinken," mondta Marc Carolan, a Muse zenekar FOH hangmérnöke, "de ez volt az első tapasztalatom az ArrayProcessing eljárással valós helyzetben. Nekem nem volt lehetőségem koncert közben a nézők között sétálni, de Eddie O'Brien, a rendszertechnikus le volt nyűgözve az eredménytől. Biztos, hogy használni fogjuk a közelgő világ-körüli turnénkon."

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/muse-apalooza-in-berlin-with-arrayprocessing.htmlrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.