interton logo

A „KLASSZIKUS” ÚJRAGONDOLVA

A d&b audiotechnik bemutatta az új, többcélú irányítatlan mély-sugárzóját, a B22-t. Mint azt tudjuk, a kiválóan bevált, immáron több mint húsz éve jól muzsikáló klasszikus B2 mélysugárzó gyártását tavaly szüntette meg a gyár, de csak azért, hogy a helyére egy újragondolt és tervezett hangsugárzót helyezzen.

Két darab neodímium mágneses, nagy kitérésű hangszóró és a hozzá hangolt tölcsér gondoskodik a nagy hangnyomásról és a kellően alacsonyról induló frekvencia átvitelről. Mint elődje, a B22 is használható magában, vagy már meglévő rendszerek kiegészítéseként normál, vagy infra (32-68 Hz) módban. B2 karakter, nagyobb teljesítmény, modern köntös.

Személyes kapcsolat:

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/the-classic-reinvented-by-db.htmlrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.