interton logo

A IX. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: TÖLCSÉRT CSINÁLOK A KEZEMBŐL. MIÉRT?

Figyelem! A COVID-19 vírus miatti helyzetet figyelembe véve IX. INTERTON Egyetem előadásai 2020. november 11-én kizárólag webes felületen keresztül tekinthetők meg! Bővebb információért kattints ide!

A rendezvényen többek között „Tölcsért csinálok a kezemből. Miért?” címmel tart előadást Dr. Balogh Géza, az INTERTON Group nyugalmazott ügyvezetője és a műszaki tudomány kandidátusa.

A tölcsérről, mint akusztikai elemről az elméletétől kezdve a megvalósított tölcséres sugárzókig rövid, de lényegi áttekintés adunk. Ismertetjük különféle típusait, alkalmazási területeit, és azok előnyeit és hátrányait. Összehasonlítjuk a korábbi és a mai fejlesztési irányokat, és alkalmazási területeiket. Bemutatunk néhány megvalósított, azaz gyártott tölcséres hangsugárzó felépítését és tulajdonságait.

A IX. INTERTON Egyetemen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokat láthatnak az érdeklődők.

Az előadások megtekintése díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben bővebb információra van szükséged, kérjük, írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.