interton logo

3D-S D&B AUDIOTECHNIK HANG LUDWIGSBURG-BAN

Raumwelten, amely laza fordításban annyit tesz, mint „térbeli világ”, tíz napon keresztül volt látható és hallható a Ludwigsburgi Művészeti Akadémián, Németországban.

Ez a nem mindennapi installáció az építészet és látványtervezés birodalmába kalauzolta el látogatókat. A megszólaltatott hangok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a közönség egy-egy mesterségesen teremtett környezetben érezze magát, mint például egy szökőkút mellett, vagy egy nyüzsgő sörgyárban.

Mivel az akadémián már korábban d&b audiotechnik hangsugárzók lettek telepítve fix installációként, megvolt az ismeretség, illetve a projekt kivitelezői tudták, a d&b-vel milyen minőséget és szaktudást kapnak segítségül ehhez a különleges projekthez.

Személyes kapcsolat:

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/3d-audio-awakens-listening-in-ludwigsburg.html


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.