interton logo

35 ÉVES LETT A D&B AUDIOTECHNIK!

A német d&b audiotechnik a múlt hónapban ünnepelte 35. születésnapját. A jeles alkalomból ünnepséget rendeztek Backnang-ban, a d&b központjában, illetve világszerte több irodájukban is. 

Az INTERTON Group ezúton gratulál a d&b audiotechnik-nek a nem mindennapi évfordulóhoz legfőképp pedig a hangsugárzó rendszerek, a hozzájuk tartozó processzoros végerősítők, illetve modellező szoftver gyártásában 35 év alatt elért világszínvonalú sikereihez.

Az d&b audiotechnik eszközeit 2012. óta kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.