interton logo

25 ÉVES AZ EUROTRUSS!

A világszínvonalú truss rendszerek gyártója, a holland Eurotruss 2019. január 17-én ünnepelte fennállásának 25-ik évfordulóját! A vállalat 1994-ben kezdte az alumínium truss-rendszerek gyártását. Mára az Eurotruss egyike az iparág vezető gyártóinak, alumínium rendszereit és kiegészítőit világszerte alkalmazzák. Az Eurotruss eszközei a koncert- és színpadtechnikában professzionális megoldásokat garantálnak.

Martin Kuyper, az Eurotruss alapítója a következőket mondta: „Rendkívül büszke és hálás vagyok minden olyan szeretetért és támogatásért, amelyet nagyszerű emberektől, partnerektől és felhasználóktól kaptam az „Eurotruss-utazás” során. Velük együtt egy világszínvonalú vezető márkát építettünk fel, amely nem csak a kiváló minőségű truss és színpad rendszereket foglalja magában, hanem csodálatos, lendületes emberek csapatát is, akik nap mint nap nagyszerű munkát végeznek a felhasználóink és partnereink elégedettsége érdekében.”

„Leeuwardenben, Hollandiában egy kis istállóban kezdődött minden. Mára pedig 97 országban vagyunk jelen, 40 forgalmazóval, 3 Eurotruss értékesítési irodával és 3 gyárral, köztük az Egyesült Államokban található Total Structures-el, amely vezető márka az Államokban. 1994. január 17-e óta sok dolog történt, repültek az évek és az utazás tele volt energiával, örömmel és boldogsággal. Áldottnak érzem magam.”

„Köszönöm mindenkinek, aki támogatja a terméket és a márkát. Alig várom a következő 25 évet, melynek minden napján élvezettel alkotunk és biztosítjuk a legjobb megoldásokat és technikai támogatást ügyfeleink számára.”

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.