interton logo

2019 ŐSZÉN JÖN: VIII. INTERTON EGYETEM

Az INTERTON Egyetem rendezvénysorozat 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy Magyarország folyamatos, magas szintű, kétoldalú kapcsolatot tartson fenn az audiovizuális világ nemzetközi élvonalával. Az évek során rengeteg hazai és külföldi előadó hang-, fény- és vizuáltechnikai bemutatóját tekinthették meg a résztvevők, akik szép számmal érkeztek, hiszen Magyarország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénysorozatáról beszélünk.

Már az első rendezvényt tekintve is, a résztvevők száma (több, mint 700 látogató), az esemény színvonala, hangulata és a résztvevők későbbi visszajelzései is azt igazolták, hogy érdemes volt létrehozni a hazai audiovizuális szakma első ilyen jellegű eseményét.

Hangtechnikusok, zenészek, DJ-k, szakmai érdeklődők, az audiovizuális területen működő vállalkozások, oktatási intézmények, színpadi világítással, vizuáltechnikával foglalkozó szakemberek, kulturális létesítmények üzemeltetői és fenntartói, tervező mérnökök egyaránt fontosnak tartották, hogy részt vegyenek az INTERTON Egyetem első évén. Ez a tendencia az évek során töretlen maradt, így ősszel már a nyolcadik INTERTON Egyetem rendezvényre kerül sor.

Idén is hang-, fény- és vizuáltechnikai előadásokra számíthatnak az érdeklődők. A regisztrációt már megnyitottuk!

REGISZTRÁCIÓ

Időpont: 2019. november 13-14.
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Bővebb információ a rendezvényről:
http://intertongroup.com/interton-egyetem

Kérdés esetén kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.