interton logo

A vendéglátóipar az egyik legaktívabb területe a szolgáltatásoknak, így ezen a területen teljesen természetes az állandó verseny, amely a vendégekért, a vendégek elégedettségéért folyik. Az audiovizuális eszközök használata része a vendégek kiszolgálásának, része a vendéglátás iparszerű működésének ugyanakkor olyan többlet- vagy egyedi szolgáltatásokat is képes biztosítani egy-egy vendéglátóhely részére, amit a konkurencia nem. A vendéglátóipar nagyon sok területet foglal magába, ezek között szinte mindegyikben alapvető az audiovizuális eszközök használata. Ugyanakkor jelentős különbségek lehetnek abban, hogy a vendéglátóipar egyes szereplői számára milyen egyedi audiovizuális eszközök használata hozhat különleges eredményeket a vendégek elégedettségének eléréséhez. A legjobb megoldás megtalálása érdekében, mindig érdemes a szakértőkhöz fordulni!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.