interton logo

A szórakoztatóipar az audiovizuális eszközök és rendszerek legnagyobb felhasználója. A szórakoztatás színvonalát alapvetően határozza meg a felhasznált audiovizuális eszközök száma, milyensége, azok egységes rendszerként történő működése. Egy-egy új audiovizuális eszköz vagy rendszer elsőként történő használata ma már olyan erő lehet, amely képes a szórakozni vágyókat egy emberként megszólítani, képes különbséget tenni szórakozóhely és szórakozóhely között. Ebben az iparágban különösen nagy szerepe van az élményeknek, legyenek azok akár audio, akár vizuális alapúak. A rendszerek megbízható működése, a minőség garantálása olyan alapfeltétel, amely a szórakoztatóipar valamennyi képviselőjének alapvető érdeke, hiszen ezek nagyban hozzájárulhatnak a vendégek elégedettségéhez.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.