interton logo

A stúdió és médiaipar az audiovizuális világ egyik csúcsa, a legutolsó, legmodernebb audiovizuális termékek és rendszerek használatának elsődleges színtere. Biztonsággal kijelenthetjük azt is, hogy a stúdiók és a média igényei igen erőteljesen befolyásolják, mi több, határozzák meg a teljes audiovizuális világ fejlődési irányait és a változások ütemét, sebességét egyaránt. A stúdió és médiaipar az a terület, amely mindig legelőször próbálja ki, először alkalmazza az audiovizuális újdonságokat, ezért az első visszajelzések is mindig ezekről a területekről származnak. Az audiovizuális eszközöket gyártó vállalatok nagy részének termékbesorolását is az határozza meg, hogy a termékeik professzionális felhasználásra vagy a nagyközönség részére készülnek.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.