interton logo

A sportlétesítmények - legyenek azok szabadtériek vagy fedettek - közös jellemzője, hogy nagyon sok ember, többnyire rövid időre gyűlik össze és a tevékenyég nagy alapzajjal jár. Ugyanakkor mindenki látni, hallani szeretne mindent, hiszen senki nem szeretne lemaradni a gólról vagy a továbbjutás pillanatáról. A színvonalas szórakoztatás biztosítása érdekében a sportlétesítményekben az audiovizuális eszközök lehető legszélesebb skáláját használják és kapcsolják össze egy közös rendszerbe.  Ugyanakkor a sportlétesítmények nem csak az arénából állnak, hanem azokhoz nagyon sok, többnyire jelentősen eltérő funkciójú helyiség is tartozik, amelyek egy részét szintén a látogatók használják, másik részükre viszont a látogatók egyáltalán nem mehetnek be. Minél több ember gyűlik össze egy helyen, annál nagyobb szerep van az emberek biztonságát és tájékoztatását szolgáló audiovizuális rendszereknek is.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.