interton logo

Az audiovizuális eszközök önálló csoportját jelentik azok az eszközök, amelyek önmagukban vagy akár rendszerbe építve, otthonaink jobb felszereltségét, magasabb minőségi - és ez által használhatósági - színvonalát képesek biztosítani. Ezek között a legelterjedtebbek az audio vagy más néven multiroom rendszerek, melyek elsősorban otthoni környezetben, több helyiségben teszik lehetővé a zenehallgatást. Központjukra több audio forrás csatlakoztatható, felhasználóbarát kezelőfelületük biztosítja az egyes források és audio zónák kezelését, beállítását. A megjelenítők is hálózatba köthetők, távoli számítógépekkel összekapcsolhatók, a lakásban bárhol nézhetünk internetes tartalmakat, filmeket. Az intelligens vezérlő rendszerek – akár a mindennapi életünk részét képező „okos” eszközeink (telefon, tablet, számítógép) segítségével - képesek távirányítani a világítást, az árnyékolástechnikát, az épületautomatikát, hűtést/fűtést, a hangosítást, képi megjelenítőket, ezáltal teremtve meg a lakóhely magas szintű komfortját.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.