interton logo

Az oktatás lényege a tudás, az innováció, a folyamatos fejlődés, a mindig többre-jobbra törekvés. Ugyanezek a jellemzői az audiovizuális világnak is. Ezek után nem meglepő, hogy az oktatási intézményekben mindig is jelen voltak és napjainkban egyre meghatározóbbak az audiovizuális eszközök. Az eszközök a tanítás folyamatában ugyanúgy jelen vannak, mint az intézmények működtetésében. A régebbi építésű intézmények esetében a feladatot az audiovizuális eszközök-rendszerek utólagos telepítése jelenti, az újonnan épülő intézmények esetében a rendelkezésre álló lehetőségek közül a legmegfelelőbb, a leghatékonyabb eszközök és rendszerek kialakítása a legnagyobb szakmai feladat. Az INTERTON Group saját működésében is különleges szerepe van az oktatásnak, hiszen a vállat csoportunk által létrehozott INTERTON Egyetem, hosszú évek óta, az audiovizuális világ mindenkori legújabb vívmányait, eszközeit, trendjeit és meghatározó szereplőit hozza Magyarországra.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.