interton logo

Napjainkban egy-egy kulturális létesítmény audiovizuális felszereltségének színvonala, szakmai képességei alapvetően jellemzik magát az intézményt is. Az audiovizuális eszközök a kultúra közvetítésének, erősítésének, valamint a művészi kifejezés eszközévé váltak. Nagyon sok esetben a kultúra bizonyos ágai, irányzatai az audiovizuális jellemzőkre, eszközökre épülnek, azok hatásából indulnak ki. A kulturális létesítmények nagyon sok félék lehetnek, nagyon sok célt szolgálhatnak, ennek megfelelően egy - egy ilyen létesítmény audiovizuális felszereltsége, eszköztára is a lehető legszélesebb kell, hogy legyen. A multifunkcionális elvárásoknak a lehető legmagasabb minőségi színvonalon kell eleget tenni annak érdekében, hogy a rendszerek betöltsék rendeltetésüket. Érdekes párhuzam, hogy az audiovizualitás önmagában is a kultúra egyik ágává vált és önálló területként is létjogosultságot, mi több elismerést vívott ki magának.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.