interton logo

A közlekedés mindennapjaink része. Sok időt töltünk el vele, értékes eszközöket használunk közben és személyes biztonságunk is érintve van ebben a körben. Audiovizuális eszközök használata, segítsége nélkül a mai, modern közlekedés elképzelhetetlen: minden olyan lehetőség, minden olyan felület, minden olyan módszer, amit az audiovizuális eszközök biztosíthatnak a közlekedés biztonságát, folyamatosságát, információ-ellátottságát biztosítja. El tudunk képzelni metrót tájékoztató hang nélkül? El tudunk képzelni autópályát LED falas tájékoztatás nélkül? El tudunk képzelni vasútállomást vizuális tájékoztató eszközök nélkül? El tudjuk képzelni, hogy mennyi audiovizuális rendszernek kell folyamatosan, professzionálisan, összehangoltan működnie ahhoz, hogy a hétköznapokban - a már jól megszokott módon, de mégis nélkülözhetetlenül - minket szolgáljon?

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.