interton logo

Speciális feladatokat lát el, speciális igényeket elégít ki a konferencia és tanácstermek audiovizuális rendszere. Ezeknél a felhasználási helyeknél elsődleges fontosságú az alkalmazott audiovizuális rendszerek minősége, használhatósága, megbízhatósága. Az ilyen rendszerek több alrendszerből állnak, amelyek önállóan és egységes rendszerként is működtethetőek. A tolmácsrendszer fő feladata, hogy a tolmács munkáját segítve biztosítsa a tolmácsolt nyelven elhangzó információk eljuttatását a hallgatósághoz.  A konferenciarendszer alapfunkciója, hogy a résztvevők mikrofonpultjaik révén hozzászólhatnak a konferenciához, valamint a mikrofonpultba épített hangszóró segítségével hallhatják mások hozzászólását. A szavazórendszerek lehetővé teszik a választások lebonyolítását, szavazatszámlálást. Az előbb említett rendszerek további audiovizuális alrendszerekkel kapcsolhatóak össze a szolgáltatás színvonalának emelése érdekében. Tipikusan ilyen kiegészítő rendszerek a megjelenítők (pl. projektor, LCD kijelző) és az intelligens vezérlő rendszerek, amelyekkel a tárgyalások, prezentációk hatékonysága és színvonala nagymértékben növelhető.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.