interton logo

Vannak olyan alkalmazási területek, ahol az audiovizuális eszközök nem egy-egy beruházás színvonalát kell, hogy emeljék, hanem az alapműködés biztonságát, folyamatosságát, terhelhetőségét kell, hogy garantálják. Ezek tipikus területei a katonai létesítmények. Ezek természetesen nem más szakmai minőséget, hanem más típusú prioritásokat és más típusú megfeleléseket jelentenek a tervező-kivitelező részéről. A katonai létesítmények audiovizuális felszereltsége - ugyanúgy, mint az egyéb felhasználási területeken is - a lehető legkülönbözőbb nagyságú, bonyolultságú lehet a megrendelő igényeinek, céljainak megfelelően. Az átlagos felhasználási igényektől vagy átlagos működési feltételektől jelentősen eltérő körülmények közé telepített audiovizuális rendszerek, akár a felhasznált eszközök kiválasztásában, akár a tervezés-telepítés területén különleges tervezői-kivitelező tapasztalatokat igényelnek az INTERTON Group részéről.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.