interton logo

Az audiovizuális eszközök és rendszerek szempontjából ebbe a kategóriában nem kizárólag a többszintes üvegpalotákat kell beleértenünk, hanem minden olyan munkahelyet, ahol irodai munka folyik és ahol a megfelelően kiválasztott és telepített audiovizuális eszközök nagyon-nagy mértékben képesek segíteni az ott folyó munka hatékonyságát. Az INTERTON Group rendszerei az irodai munka alapjait jelentik: biztosítják a munka folyamatosságát, az információ ellátottság magas színvonalát, gyorsaságát. Az irodaházak azok a területek, ahol az ilyen típusú eszközök legszélesebb tárházából lehet választani, a lehető legspeciálisabb, legsokoldalúbb rendszereket lehet felépíteni. Egy - egy irodaház színvonalát nagyon pontosan jellemzi a teleptett audiovizuális eszközök száma, minősége, felhasználhatósága, ezért különös fontossága van annak, hogy ezek már a tervezés szakaszában prioritást élvezzenek.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.