interton logo

Ott ahol a termelés folyik, mindennek nagyon pontosan, irányítottan kell működnie. Függetlenül attól, hogy az ipari létesítmény kisebb méretű vagy esetleg hatalmas, függetlenül attól, hogy a belmagassága néhány méter vagy több tucat. Ha több - akár egymáshoz közel lévő vagy egymástól távolabb működő - ipari létesítmény működését kell összehangolni, az még nehezebb feladat. Az ipari létesítményekben folyó munka is nagyon sok féle lehet: a halk munkától a legnagyobb zajterheléssel járóig, a nagyon nagy hő kibocsátással járó munkától a hűtőkamráig, a nedvességgel-párával járó munkától a por- és páramentes környezetig, vagy éppen a robbanásbiztos eszközöket igénylő területekig. Az ipari létesítmények belső tereiben ugyanúgy találunk monitorokat, hangsugárzókat, vezérlő pultokat és számítógépeket. A munkát, az irányítást, a vészhelyzetek elhárítását szolgáló audiovizuális rendszereknek minden körülmények között működniük kell.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.