interton logo

Múlt, jelen és - az INTERTON Group saját eszközeinek köszönhetően - a jövő találkozik az egyházi intézmények audiovizuális rendszerei kapcsán. A jellemzően többnyire régi építésű, hatalmas belső terekkel, kemény burkolatokkal, nagy távolságokkal és többféle funkcióval rendelkező építmények olyan közösségi terek, ahol egyszerre látni, hallani kell mindent. A jelenlévők száma hol nagy, hol jóval kevesebb, életkoruk a legkülönbözőbb lehet. Az egyházi építmények belső építészeti szépségeit nem ronthatják el a hangsugárzók, mikrofonok és egyéb audiovizuális eszközök. Mindennek rejtve kell maradni, mégis mindennek kifogástalanul kell működni. Az egyházi intézmények audiovizuális eszközökkel történő felszerelése a szakma egyik legnagyobb kihívása, büszkék vagyunk rá, hogy az INTERTON GROUP az ország legnevesebb templomait tudta új, legmodernebb eszközeinek köszönhetően korszerűsíteni és új távlatokba helyezni.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.