interton logo

A bevásárlóközpontok, áruházak audiovizuális felszereltségéhez annyira hozzá vagyunk szokva, hogy azok már szinte részévé váltak a vásárlásainknak: szól a zene, élőhanggal és kivetítőkkel tájékoztatnak az árakról, akciókról, reklámokat hallgatunk és nézünk, mi több, egyre gyakrabban interaktív, érintőképernyős kijelzőkön tájékozódunk a keresett áruk vagy boltok helyéről. Talán itt érezhetjük, tapasztalhatjuk a legkülönfélébb audiovizuális eszközök hétköznapi hasznosságát és sokféle alkalmazhatóságát. Az áruházak hangrendszerének - szigorú megfelelésekkel, szabványokkal - alkalmasnak kell lenniük különböző biztonsági, tűzrendészeti megfeleléseknek is. Ami a vevők oldaláról tájékozódás vagy éppen szórakozás, az a bevásárlóközpontok részéről teljesítendő feladat, munka, elvárás, így az audiovizuális eszközöknek folyamatosan, nagyon magas színvonalon és megbízhatóan kell működniük.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.