interton logo

A termékek és szolgáltatások nyilvánosság számára történő bemutatása az első lépés az üzleti úton. Ha ez az első lépés sikeres, követheti a többi. Nagyon sok féle bemutatóterem létezhet, nagyon sok egyedi sajátossága lehet valamennyinek. Azt biztosan megállapíthatjuk, hogy legalább két dolog mindegyikben azonos: az a professzionális hang- és a vizuáltechnika használata. Ezek olyan alapvető fontosságú használati eszközei a bemutatótermeknek, amelyek nélkül sem „hallatni” sem „láttatni” nem lehet a lényeget. Természetesen különböző fajtájú és színvonalú technikát lehet alkalmazni, ennek - és az egyéb szakmai követelményeknek, igényeknek megfelelően - az INTERTON Group szakemberei mindig az adott körülményekhez igazodó, optimális rendszerek kialakításában segítenek partnereinknek.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.